De vzw Keizer Karel heeft de traditie om in het najaar de beste Vlaamse komieken naar Olen te halen. Tijdens de stand-upavond op 11 november maken William Boeva, Bert Gabriëls en Dennis Vansant hun opwachting om elkaar te overtroeven met humor van topniveau.

Bert Gabriëls is de bekendste van het trio. Samen met zijn compagnon Henk Rijckaert presenteerde hij het programma ‘Zonde van de zendtijd’. Ondertussen is deze comedian al toe aan zijn derde theatershow.

Met zijn 1,37 m is William Boeva de grappigste dwerg van de Lage Landen. Gewapend met een 5 cm hoge kuif en een handvol grappen trek hij door Vlaanderen en is hij een graag geziene gast in diverse tv-programma’s. Met een mond groter dan zijn gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld.

De laatste komiek in rij is misschien de minst bekende, maar je kunt er zeker niet naast kijken. Deze boomlange kerel uit Heist-op-den-Berg weet je op te vrolijken met grapjes over hoe hij de wereld ziet als ‘The Big Belgian Boy of Comedy’.

Voor de stand-upavond zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Aarzel dus niet en bestel vandaag nog je tickets (8 euro) voor deze avond topamusement in de gezellige spiegeltent op het dorpsplein (Dorp).

De tickets zijn online te koop via www.olen.be en

-          aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1;

-          bij de dienst vrije tijd, Boekel 7;

-          bij boekhandel Verdonck, Lichtaartsteweg 118.